Przyprawa do potraw z grilla Karkówka z grilla. Karkówka to najczęściej grillowane mięso w Polsce. By karkówka była smaczna, krucha, aromatyczna i pyszna, mięso wymaga wcześniejszego zamarynowania. Przyprawa do potraw z grilla Karkówka z grilla to podstawowy składnik takiej marynaty. Przyprawa zawiera w swoim składzie, m. in.: czosnek w płatkach, paprykę w płatkach, kolendrę w formie ziarenek, rozmaryn, pieprz czarny, natkę pietruszki i liście laurowe. Mieszanka jest niezwykle aromatyczna, gruboziarnista i nadaje karkówce słodki aromat i czosnkowo-ziołowy smak. Przyprawy w oryginalnych formach – papryka w płatkach, czosnek w płatkach i kolendra w ziarenkach – sprawią, że karkówka zyska bardzo apetyczny wygląd i bogaty smak i aromat. Przyprawa nie zawiera glutaminianu sodu ani żadnych wzmacniaczy smaku.