Ciepły pomarańczowy kolor i śmietankowy smak o wyraźnym słodko-gorzkim aromacie pomarańczy.
"Czekolada pomarańczowa" Doskonale nadają się do dodawania kolorowych detali do pustych figurek i pralin, a także do tworzenia niewielkich barwionych ozdób. Są też doskonałe do kremu, pralin i musów. Rozpuszczanie, temperowanie i chłodzenie odbywa się dokładnie tak samo jak w przypadku klasycznych białych czekolad.
Pomarańczowy kolor i śmietankowy smak o wyraźnym słodko-gorzkim aromacie pomarańczy.
Rozpuszczanie, temperowanie i chłodzenie odbywa się dokładnie tak samo jak w przypadku klasycznych białych czekolad.
Zastosowanie w cukiernictwie:* ganache
* talarki czekoladowe
* trufle
* krem bawarski
* kremy i crémeux
* krem angielski i twarogowy
* glazury
* czekoladowa lawa / Fondant
* mus
Produkt Callebaut
Opakowanie: 0,5kg
Kod produkt: ORANGE -E4-U70-5