Dzięki kreatywności mistrza czekolady Franka Haasnoota, grzebienie ze stali nierdzewnej powstały, aby w łatwy sposób tworzyć eleganckie czekoladowe dekoracje w kształcie liścia.
Sposób wykonania:
1. Przygotuj papier do pieczenia, folię rantową lub plastikową matę.
2. Umocuj ją do blatu a pomocą tłuszczu.
3. Zanurz grzebień w uprzednio zatemperowanej czekoladzie,
4. Lekko strząśnij nadmiar czekolady.
5. Odwróć narzędzie tak żeby czekoladowy liść móc odcisnąć na uprzednio przygotowanej powierzchni.
6. Podnieś delikatnie narzędzie i powoli wyjmij narzędzie z dekoracji.
7. Pozostawić do wyschnięcia
Wymiary:
pojedynczy liść: wys 8 cm
Nr katalogowy: 3050343 (20FH01L)
Dzięki kreatywności mistrza czekolady Franka Haasnoota, grzebienie ze stali nierdzewnej powstały, aby w łatwy sposób tworzyć eleganckie czekoladowe dekoracje w kształcie liścia na eclair. Sposób
Dzięki kreatywności mistrza czekolady Franka Haasnoota, grzebienie ze stali nierdzewnej powstały, aby w łatwy sposób tworzyć eleganckie czekoladowe dekoracje w kształcie liścia. Sposób
Dzięki kreatywności mistrza czekolady Franka Haasnoota, grzebienie ze stali nierdzewnej powstały, aby w łatwy sposób tworzyć eleganckie czekoladowe dekoracje w kształcie podłużnego płatka. Sposób w
Dzięki kreatywności mistrza czekolady Franka Haasnoota, grzebienie ze stali nierdzewnej powstały, aby w łatwy sposób tworzyć eleganckie czekoladowe dekoracje w kształcie podłużnego płatka. Sposób w