Formy do wyrobu pralin. Wysoko gatunkowe włoskie formy z poliwęglanu do wyrobu dekoracyjnych czekoladek w kształcie kwiatuszków.
- Wymiary formy 275×175mm
- Forma składa się z 15 czekoladek.
- Wymiary pojedynczej czekoladki śr. 38mm, wys. 15mm
Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Numer katalogowy: MA1067
Created with: Julien Alvarez
Julien Alvarez jest szefem cukierni w Maison Ladurée. Jego kariera jako wspaniałego szefa cukierni rozpoczęła się, gdy dołączył do The Peninsula w Paryżu w 2014 r., a następnie został szefem cukierni w Café Pushkin w 2016 r. Jednak to w The Bristol, gdzie pracował u boku Érica Frechona, jego reputacja zakorzeniła się i stał się jednym z najbardziej utalentowanych szefów kuchni swojego pokolenia.