Formy do wyrobu pralin. Wysoko gatunkowe włoskie formy z poliwęglanu do wyrobu dekoracyjnych czekoladek w kształcie ćwiartki koła.
- Wymiary formy 275×175mm
- Forma składa się z 24 czekoladek.
- Wymiary pojedynczej czekoladki 27mm x 27mm , wys. 26,5mm
Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Numer katalogowy: MA1066
Created with: David Pallas
Wielokrotnie nagradzany Mistrz Czekolady urodzony w Barcelonie. Swoją karierę rozpoczął w wieku 16 lat w fabryce czekolady Santa Oliva. Następnie pracował pod okiem Antonia Escrivy i jako dyrektor techniczny w Ludomar, dyrektor kreatywny w Chocolat Factory, a obecnie kieruje własną szkołą w Granollers (Barcelona) i szkołą internetową We Love Chocolate and Pastry. Jest również znany ze swoich występów w MasterChef Spain.