Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych.
Odstęp pomiędzy sąsiednimi igłami w pacce: 3,0 cm
Numer kataogowy: 86193, PRSICEPK3
Torty przygotowane przy pomocy pacek FMM:
Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych. Odstęp p
Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych. Odstęp p
Profesjonalne akcesoria wykonana z wysokiej jakości plastiku, do modelowania, tworzenia np nerwów na liściach. Veiner tool. Wymiary: długość całkowit...
Profesjonalna foremka wykonana z wysokiej jakości plastiku, do wycinania ozdób na torty i ciasta. Idealnie nadaje się do wycinania ozdobnych motywów na różne okazje dla chłopaka z lukru, marcepanu lub innych ozdobnych wyrobów cukierniczych. Numer