Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych.
Odstęp pomiędzy sąsiednimi igłami w pacce: 0,5 cm
Numer katalogowy: 86187, PRSICEPK2
Torty przygotowane przy pomocy pacek FMM:
Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych. Odstęp p
Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych. Odstęp p
Narzędzie do modelowania i dziurkowania masy cukrowej, czekolady oraz marcepanu. Przy jego użyciu z dużo większą precyzją można w łatwiejszy sposób tworzyć pikowane wzory na masach cukrowych, marcepanie i innych masach cukierniczych. Odstęp p
Profesjonalne akcesoria wykonana z wysokiej jakości plastiku, do modelowania, tworzenia np nerwów na liściach. Veiner tool. Wymiary: długość całkowit...